Sayfalar

Fifa 2013 indir (Demo)

11 Ekim 2012 Perşembe Günü Yazıldı;.







İNDİR




Fifa uzun 1 süre boyunca futbol sever arkadaşların vazgeçilmez oyunları arasında mekan edinmiştir. arzu eder bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında çok büyük 1 zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en ehemmiyetli nedeni ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa namıyla “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç aşağı yukarı beş sene gibi bir vakit zarfı içerisinde devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satım miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de belli olacağı üzere, 1 yere dek buna benzer devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa en son 2 yol süresince akıl almaz değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile gelen keşfedilmemiş oyun Fifa ikibinonbir olmuştu. ilk kez satım oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı niteliğinde gelen bir yeni seri ise, Konami şirketini yaklaşık olarak aşağı yüksek ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa ikibinoniki ilk kez en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Pekâlâ esas konumuza gelmesi sağlanacak olursak kimi koşulları da açıklamak ve göz ardı etmemek lazımdır. Fifa 2013 bu atılım evresinde payı nasıl olacak bilinmez ama Fifa kadrosunu daha fazla da güçlendirmiş ve özellikle grafik yönünden yükselen 1 kuş olmak arzu ediyor. Neredeyse saltanatın devamı için elinden gönderileni yapmak istiyor. nbsp;Hayretle tüm gözler bu yıl ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş konumda. Konami’nin yapacağı ataklar karşısında Fifa ne gibi güvenlik önlemleri alacağı bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi bulunacağı sezilimiyor değil. meselenin özüne dönecek olursak çok büyük bir yarışma (rekabet) bizleri bekliyor denilebilir.






0 yorum: