Sayfalar

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Seneye Damgasını Vuran Oyun

11 Ekim 2012 Perşembe Günü Yazıldı;.




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Ayrıca esintilerin soğuyacak olması hem de ‘dinlenme’ (Hangi dinlenme yahu?) döneminin bitişi, okulların yayılması derken gerçekte tam depresyon aylarına giriş üretmiş bulunuyoruz. Hiç olmazsa benim açımdan sonbahar her türlü zaman olduğu gibi yine maksimum depresif 1 giriş yapacak hayatıma. Sizi bilemem tabii.







PES ikibinonüç bak bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Ama bu ayların oyunseverler için bir de hoş tarafı var. Bu da oyundünyasında yaz boyunca devam eden (çok şükür Diablo 3 hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve firmalar yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine 1 bir büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





bilhassa futbol aşıkları için en önemli aylardır güz (sonbahar) ayları. zira hem Pro Evolution Soccer 2013 birde FÉDÉRATİON INTERNATİONALE DE FOOTBALL ASSOCİATİON (FIFA) onüç piyasaya sürülür. Önceden Football Manager serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.





hemen de Eylül ayının sonuna gelmemizle birlikte havalar hala soğumamış olsa da, Konami bizleri yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer 2013’ü pazara sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda siz için demosunu ve lansmanda kusursuz sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES ikibinonüç, bu sene çok daha kesin dersem yanılmış olmam.







0 yorum: